شکلات
خانه / پودر نارگیل / پودر نارگیل خشک اندونزی Grade 1 Indonesia وارداتی |

پودر نارگیل خشک اندونزی Grade 1 Indonesia وارداتی |

با معرفی پودر نارگیل خشک اندونزی همراه ما باشید.

پودر نارگیل خشک اندونزی

پودر نارگیل یکی از خوش طعم‌ترین و پرخواص‌ترین ماده اولیه صنایع غذایی است که در بخش تولید کیک و شیرینی مصارف گسترده ای دارد. در این بخش، اطلاعات مربوط به پودر نارگیل خشک را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

خرید عمده پودر نارگیل خشک اندونزی

خرید عمده پودر نارگیل خشک اندونزی

خرید عمده پودر نارگیل خشک اندونزی توسط تولیدکنندگان و تامین کنندگان کشور صورت می گیرد. این پودر وارداتی یکی از مواد اولیه صنایع است که به منظور تزیین و طعم دهی به محصولات غذایی استفاده می شود و مراکزی که حجم تولید بالایی دارند آن را به صورت فله ای سفارش می دهند. واحد فروش ما نیز پودر نارگیل خشک تولید اندونزی را با بسته بندی مناسب در اختیار کادر تولید کشور قرار می دهد.

پودر نارگیل چیست؟

پودر نارگیل چیست؟

در این قسمت، پاسخگوی این پرسش که پودر نارگیل چیست؟ هستیم. پودر نارگیل (Coconut Powder)، خشکبار شگفت انگیز و خوش طعمی است که سرشار از مواد مغذی می باشد و به عنوان یک پودر خوراکی منجر به بهبود طعم محصولات غذایی می شود. این پودر از قسمت گوشت میوه نارگیل استخراج می شود. نارگیل نیز یک میوه قوی با ارزش غذایی فوق العاده است و فرآورده های آن هم ارزش غذایی بالایی دارند.

اندونزی یکی از تولیدکنندگان آسیایی پودر نارگیل است و این پودر ارزشمند را در سطح کیفی بالایی تولید می کند. این کشور در عرصه تولید مواد اولیه سابقه زیادی دارد و پودر نارگیل را در کیفیت بالا و در کیسه های ۲۵ کیلویی به فروش می رساند. در واقع، کشورهایی که مناطق استوایی دارند می توانند درختان نارگیل را پرورش داده و اقدام به تولید فرآورده های آن کنند.

پودر نارگیل اندونزی به دلیل کیفیت بالایی که دارد مورد استقبال تولیدکنندگان ایرانی قرار گرفته است. مرکز بازرگانی سورن نیز یکی از فروشندگان اصلی پودر نارگیل اندونزی در ایران است و این محصول را در کمترین زمان ممکن به تهران و سایر شهرستان ها ارسال می کند.

انواع پودر نارگیل (Coconut Powder)

انواع پودر نارگیل (Coconut Powder)

در این قسمت، با انواع پودر نارگیل (Coconut Powder) آشنا خواهید شد. پودر نارگیل در قالب دو مدل کم چرب و پرچرب تولید می شود. پودر پرچرب در تولید و پخت انواع شیرینی مورد استفاده قرار می گیرد و نسبت به کم چرب وزن سنگین تری دارد.

همچنین پودر نارگیل چرب از خواص درمانی بیشتری هم برخوردار است و به خاطر پرچرب بودنش ماندگاری کمتری دارد ولی پودر نارگیل خشک دوام بالاتری داشته و در مدت زمان بیشتری می توان از آن استفاده کرد. این پودر وزن سبک تری دارد و جهت تزیین کیک، شیرینی، حلوا، خرما و انواع دسر مورد استفاده قرار می گیرد. در قسمت زیر به کاربردهای انواع پودر نارگیل اشاره کرده ایم:

  • کاربردهای پودر نارگیل خشک

کاربردهای پودر نارگیل خشک در کارگاه های شیرینی پزی بسیار فراوان است. از پودر نارگیل خشک به دلیل ماندگاری بالا و وزن سبک آن به منظور زیباسازی و تزئین انواع کیک ساده و محفلی، شیرینی ها و دسرهای مختلف، حلوا و خرما استفاده می کنند.

  • کاربردهای پودر نارگیل چرب

از کاربردهای پودر نارگیل چرب می توان به پخت انواع شیرینی مانند شیرینی نارگیلی اشاره کرد. شیرینی نارگیلی یکی از قدیمی‌ترین شیرینی های ایرانی است که طرفداران بیشماری داشته و آن را به صورت های مختلف تولید می کنند. همچنین از پودر نارگیل چرب در تولیدات صنایع دارویی، بهداشتی و صنعتی هم استفاده می شود.

فروش پودر نارگیل خشک اندونزی با قیمت مناسب

فروش پودر نارگیل خشک اندونزی با قیمت مناسب

فروش پودر نارگیل خشک اندونزی با قیمت مناسب در حال انجام است. به طور کلی، قیمت پودر نارگیل خشک به دلیل وزن سبک تر نسبت به پودر نارگیل چرب مناسب‌تر بوده و قیمت پایین تری دارد.

همچنین وزن درخواستی خریداران هم یکی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت پودر نارگیل اندونزی است. با این وجود ما بهترین قیمت را برای این محصول و سایر محصولات خود در نظر گرفته ایم تا تولیدکنندگان و تامین کنندگان محترم از خرید خود رضایت داشته باشند.

عوامل تاثیرگذار بر قیمت پودر نارگیل خشک

عوامل تاثیرگذار بر قیمت پودر نارگیل خشک

از عوامل تاثیرگذار بر قیمت پودر نارگیل خشک می توان به وزن درخواستی و نرخ ارز اشاره کرد. قیمت این پودر به دلیل وارداتی بودن با تغییرات ارزی ارتباط مستقیم دارد. به این ترتیب، اگر قیمت ارز افزایش پیدا کند بایستی ارز بیشتری صرف خرید محصول شود و در نتیجه قیمت آن افزایش می باید و بالعکس. تولیدکنندگان محترم جهت سفارش این پودر و اطلاع از قیمت روز آن می توانند با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرند.

خواص پودر نارگیل برای مو

خواص پودر نارگیل برای مو

خواص پودر نارگیل برای مو در سالیان دور به اثبات رسیده است. پودر نارگیل در نرم کنندگی موها نقش موثری را ایفا می کند و باعث تازگی و شادابی مو می شود. همچنین این پودر در تولید محصولات مختلف آرایشی و بهداشتی مربوط به مو نیز نقش به سزایی داشته و تاثیرگذاری بالایی داشته است.

خواص پودر نارگیل Grade 1 برای پوست

خواص پودر نارگیل برای پوست

از خواص پودر نارگیل Grade one برای پوست می توان به حفظ رطوبت و ایجاد نرم کنندگی در پوست اشاره کرد. همچنین پودر نارگیل از پوسته شدن پوست جلوگیری کرده و یک بافت یکنواخت را آن ایجاد می کند. در واقع، خواص درمانی پودر نارگیل فوق العاده است و باعث درمان انواع عفونت و بیماری های پوستی می شود.

پودر نارگیل از خاصیت لایه برداری برخوردار است و می تواند سطح خارجی پوست را از وجود هر گونه قارچ، باکتری و سموم مختلف پاکسازی کند و به نوعی با تقویت سیستم ایمنی از پوست محافظت می کند.

همچنین مواد آنتی اکسیدان موجود در پودر نارگیل باعث مهار شده رادیکال های آزاد شده و روند پیری پوست را کند می کند و به طور کلی، پودر نارگیل در حفظ شادابی و جوانسازی پوست تاثیرگذار است به همین خاطر برندهای معتبر در محصولات مراقبتی مخصوص پوست از پودر نارگیل استفاده می کنند.

تفاوت آرد نارگیل و پودر نارگیل

تفاوت آرد نارگیل و پودر نارگیل

تفاوت آرد نارگیل و پودر نارگیل بیشتر در نوع تولید آن‌ها است. به طور کلی، گروه های نارگیل بیشتر در شیرینی جات استفاده می شوند. آرد نارگیل به عنوان یکی از طعم دهنده های شیرینی پزی استفاده می شود. این پودر مغذی، فاقد گلوتن بوده و برای افرادی که حساسیت دارند می تواند جایگزین آرد سفید شود. پودر نارگیل نیز در تولید انواع محصولات خوراکی و شیرینی جات استفاده می شود.

سفارش محصول

  • این فیلد برای اعتبار سنجی است و باید بدون تغییر باقی بماند .
جهت خرید و فروش این محصول می توانید با ما در ارتباط باشید:
مشاور فروش (خانم ایرانی)
راه های ارتباطی:
mobile icon شماره موبایل: 989122581660
telephone icon کانال تلگرام: chocolatiran@
url icon آدرس سایت: www.chocolatiran.ir
email icon پست الکترونیکی: info@chocolatiran.ir

درباره ی admin

مطلب پیشنهادی

قیمت پودر نارگیل چرب سریلانکا

قیمت پودر نارگیل چرب سریلانکا اصلی + خواص + ویژگی ها

درخت نارگیل یکی از درختانی است که بیشتر در مناطق استوایی و آمریکای مرکزی و …

Call Now Buttonتماس با ما