کاربرد ثعلب در صنایع غذایی CMC 2400 پودری
کاربرد ثعلب در صنایع غذایی وسیع بوده و از این محصول میتوان برای تهیه محصولات غذایی متعدد استفاده کرد. ثعلب یا پودر سی ام سی یکی از افزودنیهای مواد غذایی است که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. این ماده را میتوان جایگزین نشاسته قرار داد. قیمت ثعلب نسبت به نشاسته بسیار مناسبتر است. بیشترین کاربرد ثعلب در بستنیسازی است. ثعلب در انواع مختلفی در بازار موجود است. میتوان این ماده را در بستهبندیهای مختلف و به شکل پودری و مایع خریداری کرد.
خواص ثعلب برای سلامتی
ثعلب یکی از محصولاتی است که علاوه بر جنبه کاربردی برای سلامتی بدن نیز مفید میباشد. از مهمترین خواص ثعلب برای سلامتی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- تقویت سیستم ایمنی کودکان
- درمان رعشه و تشنجهای کزازی
- درمان سرماخوردگی
- بهبود ورم مثانه و کلیه
- از بین بردن عفونت کلیه و مثانه
- تقویتکننده اعصاب و از بین برنده برخی از بیماریهای عصبی
- کمک به رفع کمخونی و کمبود آهن
- سلامتی پوست و مو و از بین برنده آکنه صورت
- تقویت سیستم گوارشی و درمان برخی از بیماریهای معده و روده
- ضد میکروب و درمان سرفههای ناشی از سرماخوردگی
علاوه بر خواص درمانی کاربرد ثعلب در صنایع غذایی نیز زیاد میباشد. میتوان این محصول را با وزنهای مختلف خریداری کرده و در صنایع غذایی متفاوت استفاده کرد.
کاربرد ثعلب در صنایع غذایی
از مهمترین کاربرد ثعلب در صنایع غذایی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- پخت حلیم: بسیاری از افراد برای کشدار شدن حلیم از ثعلب استفاده میکنند. این ماده میزان استفاده گوشت در حلیم را کاهش میدهد.
- تهیه ماست: برای تولید انواع ماست ازجمله ماست سون از ثعلب استفاده میشود. ثعلب باعث سفت شدن ماست میشود.
- تهیه شیرموز: برای سفت شدن شیرموز نیز از ثعلب استفاده میگردد.
- تهیه نوشیدنی: در کشورهایی مانند ترکیه از ثعلب بهعنوان یک نوشیدنی استفاده میشود. میتوان ثعلب را با شیر نیز ترکیب کرده و با شکر نوش جان کرد.
- پخت برخی از انواع شیرینی و کیک: ثعلب جهت تولید برخی از انواع شیرینیجات نیز مورداستفاده قرار میگیرد. این ماده بافت مواد اولیه شیرینی را بهتر کرده و مقدار روغن آن را نیز کاهش میدهد.
- تهیه بستنی: بیشترین مصرف ثعلب در بستنیسازی است. این محصول باعث کشدار شدن بستنی شده و از یخزدگی آن جلوگیری میکند.
ثعلب دارای مقدار زیادی نشاسته، آلبومین و لعاب است. مقداری نیز املاح معدنی در این محصول یافت میشود. ازاینرو کاربرد ثعلب در صنایع غذایی گسترده بوده و میتوان برای تهیه پودینگ و دسر نیز از آن استفاده کرد.
قیمت ثعلب ژاپنی و دانمارکی
ثعلب موجود در بازار محصول کشورهای مختلفی است. هند، ژاپن و دانمارک برخی از تولیدکنندگان این محصول محسوب میشوند. در بازار ایران ثعلب دانمارک و ژاپنی دارای فروش بیشتری هستند. ثعلب ژاپنی با نام سانروز نیز شناختهشده است. قیمت ثعلب ژاپنی و دانمارکی در بازار متفاوت است. قیمت این محصول بستگی به عوامل متعددی دارد. از مهمترین ای عوامل عبارتاند از:
- نوع برند و مارک ثعلب
- نوع بستهبندی و وزن ثعلب
- روش خرید و میزان تقاضا برای ثعلب
ازآنجاییکه کاربرد ثعلب در صنایع غذایی فراوان است این محصول باقیمت مناسبی عرضهشده تا در اختیار تمامی مشتریان قرار گیرد. برای اطلاع از قیمت ثعلب میتوانید با مراکز فروش در تماس باشید. همچنین سایتهای فروش آنلاین قیمتها را روزانه در اختیار مشتریان قرار میدهند.
واردات و فروش عمده ثعلب
واردات ثعلب از کشورهای مختلفی با تناژ بالا انجام میگیرد. ثعلب در انواع کیسههای 20 و 25 کیلویی تولید و به فروش میرسد. [box type=”success” align=”aligncenter” class=”” width=””]مجموعه تولیدی و بازرگانی سورن یکی از مراکزی است که کار واردات و فروش عمده ثعلب را انجام میدهد.[/box] تولیدیهای بستنی میتوانند ثعلب موردنیاز خود را با هر برندی از طریق سورن خریداری نمایند. سورن محصولات را به شکل عمدهای و با نرخ مناسب در اختیار مشتریان قرار میدهد.